Det handler om detaljene
    |  Aktuelt |  Om Marine Construction |  Våre konsepter |  Design og implementering |  Referanser |  Kontakt |  Stive stålanlegg
English menu
blank
 
blank Om Marine Construction
blank          

vignett

 
 
 
 
 

Effektivitet i industrielt fiskeoppdrett.


Marine Construction AS har i 25 år vært en ledende bedrift innen design, produksjon og implementering av effektive løsninger for intensivt fiskeoppdrett på verdensbasis. 'Det ligger i detaljene' har lenge vært vårt kjennemerke. Kundetilpassede løsninger er noe vi får til!

I nært samarbeid med flere av de ledende aktørene innenfor fiskeoppdrett i Norge og i resten av verden, er man i stand til raskt å utvikle og implementere nye løsninger for stadig å imøtekomme større krav til effektivisering av produksjonsprosesser.

I snart 25 år har denne strategien brakt Marine Construction AS i fremste rekke når det gjelder å skape stadig mer effektive løsninger for selskaper innen fiskeoppdrett, verden over.

Litt om våre ulike arbeidsområder:FarmBase betongflåter:

MC har designet og levert mer enn 50 betongflåter til de fleste ledende oppdrettselskapene i Norge og Skottland. Vi har vært en ledende aktør i dette markedet i en årrekke og er i dag den fremste designeren og leverandøren i Norge av slike integrerte løsninger basert på betong.

Betongfflåtene har stor lastekapasitet, og vi leverer med kapasiteter etter behov. I samarbeid med kunden blir hvert enkelt prosjekt designet ut fra kundens spesifikke ønsker. Kunden velger selv leverandør av fôringsanlegg, og flåtens design blir tilpasset dette valget.

SystemFarm Stålanlegg:

Marine Construction AS har i 25 år vært en ledende designer og produsent av hengslede stålanlegg; SystemFarm. Anlegg er levert til mange land og blir produsert i en rekke størrelser og med ulike løsninger og tilpasninger for hver enkelt kunde. Derfor navnet SystemFarm.


Slakteanlegg:

Basert på erfaringen med SystemFarm er Marine Construction AS i dag også en leverandør av spesialdesignede ventemerder til noen av de største lakseslakteriene i Norge. Disse anleggene krever en rekke detaljerte løsninger for å møte kravene til effektivitet i selve slakteoperasjonen.Vi leverer totalkonsept fra brønnbåt til slakteri-veggen.


Design og engineering av landbaserte anlegg:

Landbaserte anlegg er også noe vi tilbyr en totalløsning på. Vi har levert flere system- og prosessdesign prosjekter med totalkonsept i inn og utland.

Marine Construction innehar stor kompetanse med en bemanning som har det i hodet og i hendene. Vår kompetanse er basert på kvalifisert utdanning innen ingeniørfag og akvakultur på høyt nivå og med lang erfaring. Vår styrke og erfaring ligger i design av systemer som balanserer de ulike prosessene med valg av teknologi og materialer. 

   
Marine Construction as, Industriveien 95, N-5210 OS - Telefon: (+47) 5657 0200 www.marineconstruction.com
blank